Én európai vagyok

Ha jó magyarnak lenni azt jelenti, hogy pengés kerítést építünk a halál elől menekülő nők, férfiak, gyerekek, terhes anyák, öregek távol tartására, ha jó magyarnak lenni azt jelenti, hogy leköpdösik a menekülőket, ha jó magyarnak lenni azt jelenti, hogy nem adunk inni a szomjazóknak, nem adunk enni az éhezőknek, ha jó magyarnak lenni azt jelenti, hogy gyűlöletet szítunk az idegenek ellen, mert más a bőrszínük, más a mentalitásuk, ha jó magyarnak lenni azt jelenti, hogy az embereket félrevezetjük, hiszterizáljuk és az Európai Kalifátussal riogatunk, ha jó magyarnak lenni azt jelenti, hogy a széllel szemben pisálunk csak azért is, ha a jó magyarnak ilyennek kell lennie, akkor én nem vagyok jó magyar, én rossz magyar vagyok, aki európainak vallja magát és minden európai emberhez méltatlan viselkedést elítél.

7 című bejegyzés “Én európai vagyok” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A Jómagyar elgondolkodik azon, hogy vajon miért is jöttek ide ezek a szerencsétlenek, aztán szépen elmegy a francia, az usa és az angol nagykövetségek elé tüntetni, hogy kérjenek bocsánatot a világtól amiért szétbombázták, legyilkolászták azokat a struktúrákat, amelyek ezeknek a menekülteknek a szabályozott kereteket jelentették. Megölték, Kadhafit, Szaddamot (hazug indokokkal) és most a felelősséget szét akarják teríteni. Nos a Jómagyarok ezt átlátják és úgy vélik, hogy egyék meg, amit főztek, mi nem kérünk belőle. A jómagyar nem köpdösi le a menekültet és inni is ad neki , de nem érzi úgy , hogy ő lenne abban az illetékes , hogy ezeknek az embereknek a gondját megoldja. Azt oldja meg az istenverte hazug ördög birodalma, vagyis az USA. Aztán a jómagyar azt is látja, hogy az USA füle botját sem mozdítja, sőt röhög a markába, mert ettől az egésztől gyengül az euró és erősödik a dollár és ez olyan jó, hiszen a cél eleve ez volt. Dollárban elszámolni a olajforgalmat. Akinek ez nem tetszik az le lesz bombázva és akkor majd onnan is jöhetnek a menekültek. Felejtsük el ezt a jómagyar címkét. Nem vagyunk se jobbak, se rosszabbak bármelyik más népnél és az sem igaz, hogy jellemző lenne a köpködés és a szomjhalál. / érdekes , hogy úgy látszik még sincsenek jómagyarok, mert még nem láttam tüntetőket az említett követségek előtt/

  1. Mintha az Iszlám Állam, Irán és Oroszország véletlenül kimaradt volna a Magyarországtól keletre háborúskodó gazhatalmak felsorolásából. Pedig azok is mind az USA meg a tuggyukik bábjai…

  2. Maguk a menekültek sem kérték gondjaik megoldását pusztán annyit, hogy engedjük tovább őket Németországba ahol más véleményen vannak róluk, mint a jó magyarok. A hajótöröttet is visszaküldenéd a hajóácshoz ha miatta süllyedt el a hajó?

 2. Lalikám!

  Teljesen igazad van. Én is így gondolom. Vagyunk még egy páran. De sajnos a többséget megint a Viktor képviseli, szivéből beszél a magyarnak. Ez az ő ereje. Olyan , mint a népe. A jók, a látók, a modernizálók, stb mindíg kevesebben vannak. És már is itt vagyunk a demokrácia csapdájánál: a többség szükség szerűen középszer. Hogyan lesz ebből haladás?

  Kiváncsi vagyok a kommentekre. Kapsz majd hideget-meleget. Én minden esetre veled vagyok ebben is.

  Tibor

 3. Rossz az analógia. A hajóács hajót épít ami az emberek javát szolgálja, az USA viszont hazug információkkal nekikormányoztatja a szikláknak .azokat a hajókat amelyek a hegemóniáját veszélyeztetik. Ha mégsem akarnának nekimenni a szikláknak és zátonyoknak, akkor drónokkal, bábkormányokkal, lázadókkal, segít a hajótörött státusz elérésében.
  Mellesleg, ha segítjük a menekülteket továbbhaladni, akkor mi történik? Szemünkre hányják, lásd a legutóbbi reakciókat. Hol van a brüsszeli intézkedés csomag , ami tiszta helyzetet teremt. Az EU vezetői alkalmatlanok a tisztségükre. Hónapok óta üveges szemekkel bámulnak a semmibe. Nem hinném, hogy a kormányzatnak ne lenne egyszerűbb és olcsóbb vonaton, hajón vagy bármilyen közlekedési eszközön azonnal továbbítani a menekülteket. Miért nem teszi? Mert tart Brüsszeltől. Reméljük ma nem hiába találkozik Orbán az EU-s vezetőkkel és engedhetjük a menekülteket.

  1. Azt hiszem nem értettél meg kedves Csaba. azt szerettem volna megértetni, hogy a bajba jutott emberen segíteni kell, akkor és ott amikor arra szükség van és annak azoknak akinek ott és akkor erre lehetőségük van.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s